Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Direct Marketing

IQVIA biedt verschillende diensten aan op basis van haar adressenbestand, OneKey. Ons adressenbestand kunt u gebruiken om zelf uw campagne te verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u doen.

Het gehele campagnetraject kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Wij kunnen u helpen met het vaststellen van de doelgroep, adviseren bij de keuze tussen printing on demand of drukken en wij kunnen de verzending voor u verzorgen. Daarbij houden wij rekening met de door u opgegeven wensen betreffende formaat, materiaal en de tijdslimiet waarbinnen de campagne verstuurd moet worden. Uw campagne kan tevens digitaal door ons verstuurd worden. Hoe complex uw campagne ook is, wij kunnen het voor u verwerken.

Voor onze klanten versturen wij bijvoorbeeld al:

-    Brochures
-    Waarschuwingsberichten, bijv. Oranje Hand berichten
-    Productinformatie
-    Nascholingsmateriaal
-    Wetenschappelijke artikelen

Voor uw bedrijf heeft het gebruik van het OneKey adressenbestand een groot voordeel. Doordat professionals in de zorg kunnen aangeven welke campagnes zij niet wensen te ontvangen, bereikt u de juiste mensen in overeenstemming met de wensen van die doelgroep. Zo voorkomt u onnodige verzendingen en is uw boodschap doeltreffend.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Stuurt u dan een e-mail naar directmarketing@nl.imshealth.com of belt u naar 035-6955300. Wij zijn u graag van dienst.