Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Geslaagd Direct Marketing Event op 2 februari 2015!

25-2-2015

Op 2 februari jl. hebben marketing medewerkers en product managers deelgenomen aan een geslaagd event ‘Direct Marketing in het digitale tijdperk’, door Cegedim in Naarden georganiseerd.

De belangstelling was groot. Onder leiding van direct marketing specialist Wim van der Mark kwamen alle belangrijke aspecten van direct marketing in het digitale tijdperk aan bod. Gesproken werd onder andere over het belang van fysieke mailingen in het digitale tijdperk. Fysieke en digitale mailingen kunnen elkaar versterken: bij inzet van beide communicatiekanalen bereik je namelijk meer klanten.

Daarnaast was er aandacht voor hoe er door klanten naar mailingen wordt gekeken en werden er praktische tips gegeven om mailings te verbeteren.

Wegens de grote belangstelling zal Cegedim een tweede Direct Marketing event organiseren, en wel op donderdag 16 april a.s. om 14.00 uur. Wilt u zich al aanmelden, dan kunt u dit doen met onderstaand formulier.

Wilt u nu al een praktische tip ontvangen over uw mailing, of heeft u vragen over het gecombineerd verzenden van een fysieke en digitale mailing, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Eijk, tel. 035-6955383, jolanda.vaneijk@cegedim.com.