Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Save the date: Direct Marketing Event 21 september

19-5-2015

Wegens de grote belangstelling zal IMS Health een derde Direct Marketing event organiseren, en wel op maandag 21 september a.s. om 14.00 uur in ons kantoor te Naarden. Wilt u zich al aanmelden, dan kunt u dit doen met onderstaand formulier.

Op 2 februari en 16 april jl. hebben marketing medewerkers en product managers deelgenomen aan een event ‘Direct Marketing in het digitale tijdperk’, door IMS Health in Naarden georganiseerd.

Onder leiding van direct marketing specialist Wim van der Mark kwamen alle belangrijke aspecten van direct marketing in het digitale tijdperk aan bod. Gesproken werd onder andere over het belang van fysieke mailingen in het digitale tijdperk. Fysieke en digitale mailingen kunnen elkaar versterken: bij inzet van beide communicatiekanalen, bereik je namelijk meer zorgprofessionals.

Voor het verzenden van digitale mailingen kan gebruik gemaakt worden van Docnet. Door Jolanda van Eijk werd een toelichting gegeven op dit platform. Het is een besloten webplatform waarop zorgprofessionals door hun gewenste informatie digitaal kunnen ontvangen. Met dit platform kunnen zorgprofessionals hun voorkeur doorgeven, hun eigen gegevens inzien en eventueel mutaties doorgeven. En ze kunnen informatie uitwisselen met hun collega-zorgprofessionals.

Daarnaast was er aandacht voor hoe er door klanten naar mailingen wordt gekeken en werden er praktische tips gegeven om mailings te verbeteren.

Wilt u praktische tips ontvangen over uw mailing, of heeft u vragen over het gecombineerd verzenden van een fysieke en digitale mailing, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Eijk,
tel. 035-6955383jeijkvan@nl.imshealth.com.