Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Factoren voor effectieve e-DM

31-8-2015

Segmentatie

Onze database OneKey is gedifferentieerd op interesse van individuele zorgprofessionals. Dat maakt inzichtelijk wie welke informatie wil ontvangen. Is iemand geïnteresseerd in informatie over nascholing, dan ontvangt hij specifiek daar informatie over. Hetzelfde geldt voor vakliteratuur en nieuwe producten. Zo zorgen we altijd voor een relevante boodschap.

Relevantie

Voor e-DM geldt net zo goed als voor traditionele DM dat uw boodschap relevant moet zijn voor de ontvanger. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander op welke informatie zorgprofessionals zitten te wachten. Die kennis zit in onze database OneKey.

Breed bereik

In het afgelopen jaar hebben we meer dan 7000 opt-in e-mailadressen verzameld. Het betekent dat van elke doelgroep binnen de medische zorgprofessionals zeker 10% aanwezig is. Zij hebben aangegeven graag informatie te willen ontvangen via e-mail.

Blije ontvangers

Het aantal zorgprofessionals dat zich heeft uitgeschreven uit onze database is in al die jaren verwaarloosbaar. Het geeft aan dat de zorgprofessionals de informatie ontvangen waarin ze zijn geïnteresseerd.

Inzicht in gedrag

Een voordeel van e-DM is dat je het gedrag van de ontvanger goed kan monitoren. Je hebt inzicht in wie de mail geopend heeft en wat de respons was. Belangrijke informatie voor een volgende mailing.

Meer interactie

E-DM biedt de mogelijkheid om je DM te verrijken. Denk aan filmpjes en directe links naar websites. Waar je mensen bijvoorbeeld meteen kan laten responderen of direct kan laten inschrijven. Met e-DM is er veel interactie mogelijk.
E-DM biedt u veel voordelen. Zet e-DM gecombineerd in met traditionele DM, het is bewezen dat dat uw effectiviteit vergroot. Doe er uw voordeel mee!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-DM en onze database OneKey? Neemt u dan gerust contact op met IMS Health.