Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Optimalisatie van tandzorgdatabase in OneKey

1-2-2016

Wilt u zorgprofessionals informeren over uw producten of diensten, dan biedt OneKey uitkomst. In deze medische adressenlijst vindt u de actuele NAW-gegevens van zorgprofessionals in Nederland. Onlangs hebben we een belangrijke beroepsgroep binnen de database geoptimaliseerd: tandzorgprofessionals.

Waarom OneKey werkt

De informatie die is opgenomen in OneKey, wordt uit diverse bronnen gedestilleerd. Middels handige lijsten, die zijn ingedeeld naar beroepsgroep, kunt u de gegevens opvragen van de zorgprofessionals die u wilt bereiken.

Voor bedrijven die zorgprofessionals op doelgerichte wijze willen benaderen, is OneKey onmisbaar. Dat deze uitgebreide database een effectief hulpmiddel is gebleken, komt naar voren uit de cijfers die eraan gekoppeld zijn. Zo zijn er inmiddels 120.000 zorgprofessionals opgenomen in OneKey en gebruiken meer dan 200 organisaties het adressenbestand. En deze aantallen blijven groeien!

Tandzorgdatabase geoptimaliseerd

Perfectie is een prachtig streven – en daarom hebben wij onlangs een optimalisatie uitgevoerd binnen OneKey. U kunt de database nu op nog efficiëntere wijze gebruiken om u te richten tot tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici binnen Nederland. Is uw product of dienst interessant voor deze beroepsgroep, dan kan OneKey u veel uitzoekwerk besparen.

Dynamische database

OneKey is geen statisch adressenbestand dat op een gegeven moment wordt bestempeld als ‘afgerond geheel’. Onze database blijft altijd groeien en wij passen de opgenomen gegevens continu aan om de lijsten zo actueel mogelijk te houden. Niet alleen omdat er nieuwe praktijken worden geopend terwijl oude worden gesloten, maar ook omdat er regelmatig sprake is van interne veranderingen. Tandartsen werken bijvoorbeeld vaak in een groepspraktijk, waar een doorloop van zorgprofessionals niet ongewoon is. Soms lijkt het alsof er aan de buitenkant niets verandert, terwijl de naambordjes binnenskamers wel degelijk worden vervangen. Wij proberen dergelijke wijzigingen zo goed mogelijk te monitoren om OneKey up-to-date te houden.

Contact met zorgprofessionals

Om u te voorzien van de meest actuele informatie proberen wij de interactie met zorgverleners zo optimaal mogelijk te houden. Daarbij handelen we in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Iedere zorgprofessional wordt over diens opname in OneKey geïnformeerd en heeft de mogelijkheid om zijn of haar gegevens te controleren en aan te passen.

Heeft u interesse in onze zorgvuldig samengestelde tandzorgadressenlijst? Of wilt u een andere beroepsgroep benaderen die in OneKey is opgenomen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie!