Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

OneKey Market Access: inzicht in zorgorganisaties

12-4-2017

In de OneKey database van QuintilesIMS zijn al jaren zorgprofessionals opgenomen, zoals huisartsen, verpleegkundigen en specialisten. Sinds 2010 geven de OneKey Market Access-modules ook meer inzicht in individuen en partijen die in de zorg werken en die niet direct betrokken zijn bij het behandelen van patiënten, maar die wel belangrijk zijn in het beleid van de zorg. Hieronder vallen bijvoorbeeld RVE-managers, Raden van Bestuur van ziekenhuizen en patiëntenverenigingen. Hierdoor kunnen de klanten van QuintilesIMS relevante informatie sneller delen met deze individuen en partijen. Deze modules zijn nu aan een flinke optimalisatieslag onderworpen om u voortaan nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Market Access: eerstelijns en tweedelijns

Market Access Data is onderverdeeld in de eerste- en tweedelijnscategorie. De eerstelijns bevat de huisartsenzorg, zoals de ketenzorg voor diabetes, astma/copd, cardiovasculair risicomanagement en psychische zorg. In de eerstelijnscategorie zijn niet alleen de zorggroepen opgenomen, maar ook overheidsinstellingen, patiëntenverenigingen en andere belanghebbendenverenigingen.

De tweedelijnscategorie bevat alle betrokkenen bij ziekenhuiszorg, zoals de comités, Resultaatverantwoordelijke Eenheden (RVE’s) en Raden van Bestuur van ziekenhuizen. Bovendien zijn ook de overheidsinstellingen, patiëntenverenigingen en overige partijen die zich bezighouden met aan ziekenhuiszorg gerelateerde aandoeningen, wederom opgenomen.

Inzicht per indicatie

Naast het feit dat Market Access beschikbaar is in twee categorieën, zijn beide groepen nu inclusief  indicatiegebied beschikbaar. Dit betekent dat u binnen de eerste- of tweedelijns Market Access-database kunt zoeken op indicatie. Een voorbeeld: zoekt u binnen de categorie ‘cardiovasculair’, dan ziet u de huisartsen, patiëntenverenigingen en overige partijen die binnen dit indicatiegebied vallen. U krijgt dus in één oogopslag inzicht in de individuen en organisaties die zich bezighouden met een bepaald indicatiegebied.

Hoe actueel zijn de data?

Natuurlijk heeft QuintilesIMS zeer veel data vergaard, maar het actueel houden hiervan is een vak apart. Het is immers een feit dat personen binnen verenigingen met grote regelmaat komen en gaan. Middels proactieve updates wordt ervoor gezorgd dat OneKey Market Access geheel up-to-date blijft. Om te illustreren hoe belangrijk QuintilesIMS het vindt dat u wordt voorzien van de meest actuele informatie: 15% van de updates komt vanuit onze klanten, terwijl QuintilesIMS 85% van de updates zelf verzorgt. Dit gebeurt continu, omdat het een proces zonder einde is. Zo kunt u altijd de meest recente gegevens inzien van partijen die voor u relevant zijn!