Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Over IQVIA

Optimaal bereik

Bij IQVIA geloven we in de kracht van multichannel marketing. Deze tijd, waarin de ondersteuningsbehoefte wijzigt, service centraal staat en doelgroepen moeilijk bereikbaar zijn, vraagt om strategische marktinzichten. Via onze innovatieve multichannel-aanpak, ondersteunen we u uw doelgroepen optimaal te bereiken door het verkrijgen van strategisch inzicht in de markt, uw doelgroepen en klantenbereik.

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze producten en diensten? Neemt u dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar directmarketing@nl.imshealth.com, maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 035-6955300.
Wij zijn u graag van dienst.


Meer over onze organisatie

Wij zijn IQVIA, de Human Data Science Company

De gezondheidszorg is een branche gericht op het helpen van mensen. Als wereldwijde organisatie, maken wij ons sterk voor de voortuitgang van de menselijke gezondheid. We zetten ons in om waardevolle en waarheidsgetrouwe inzichten en uitkomsten te bieden. Wij gaan de uitdaging aan om mee te werken aan een volgende medische doorbraak, door het maximale te halen uit steeds schaarsere bronnen.

We worden geïnspireerd door het rijke potentieel aan mogelijkheden. We delen de ambitie om gezondheidszorg op een hoger niveau te brengen, bij te dragen aan vooruitgang en resultaten. Andere bedrijven werken aan medische doorbraken, wij leveren onze bijdrage in inzichten, technologie en human intelligence om zo die medische doorbraken ook effectief te verwezenlijken.

Het is veel groter dan de betere clinical trials. Of dan de vooruitgang in technologieën en analyses. Of dan snellere inzichten. Het gaat om het loslaten van de kracht van human data science. En daarom zijn IMS Health en QuintilesIMS samen een sterkere eenheid in IQVIA, de Human Data Science Company.

Gedreven door de zorgsector die we helpen, zijn we gecommiteerd oplossingen te bieden die stakeholders in de zorg helpen om vol vertrouwen te innoveren en het maximale uit opportuniteiten te halen. Met als ultieme doel bij te dragen aan betere uitkomsten voor de volksgezondheid.