Contact

T: 035 - 695 53 00
E: directmarketing@nl.imshealth.com

 Brochure

Aantallen artsen in Nederland
PDF - 79 KB Download
 

Privacy- en cookiereglement

Dit is het privacy- en cookiereglement van IQVIA te Amsterdam, handelsregisternummer 30140785.

1.            Privacybeleid
1.1.        IQVIA respecteert de privacy van de personen die zijn opgenomen in haar database en committeert zich volledig aan de geldende wettelijke voorschriften met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens. IQVIA heeft haar verwerkingen van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Deze melding is opgenomen in het openbaar register van het CBP, zie www.cbpweb.nl.
1.2.        Met dit privacy- en cookiereglement wil IQVIA duidelijkheid scheppen in hoe er met persoonsgegevens binnen de website wordt omgegaan.

Cookies

1.3.        IQVIA maakt alleen gebruik van eigen technische cookies.
1.4.        Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer worden geplaatst bij uw bezoek aan www.medische-adressen.nl. IQVIA gebruikt technische cookies om de website gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken.
1.5.        IQVIA maakt geen gebruik van cookies om uw surfgedrag bij te houden.

2.            Nieuwe ontwikkelingen
2.1.        De tekst van dit privacy- en cookiereglement kan door IQVIA worden aangepast gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van het wijzigen van de Wet bescherming persoonsgegevens of het wijzigen van bedrijfsactiviteiten van IQVIA. Het verdient daarom aanbeveling om deze tekst met enige regelmaat te raadplegen.

3.            Vragen?
3.1.        Heeft u vragen over dit privacy- en cookiereglement, dan kunt u te allen tijde terecht bij een van onze medewerkers.

Wij zijn bereikbaar via